Зареждане

Резултатите от Комбат Рестлинг са потвърдени

Резултатите от Комбат Рестлинг са потвърдени
Публикувано на: Май 3, 2015 в 17:55 ч

Резултатите от проведеното на 4-ти април 2015г в София, националното състезание по Комбат Рестлинг под егидата FICW са потвърдени от международна реферска комисия. Няма промяна в класирането след подадената контестация от Кристиян Попов.

На официалното видео ясно се вижда и чува сигнал за стоп, след който състезателя няма право да извършва каквито и да е технически действия, за което председателя на международната реферска комисия предлага дисквалификация при подобни реакции.

Атрактивния правилник на Комбат Рестлинг е балансиран между борба в стойка и борба в партер и състезателите трябва да имат умения и в двете направления, при неативност на земя състезателите подновяват схватката в стойка. Победителите в дивизия "Мъже", получават правото да представляват България на мундиала, който ще се проведе на 22 август във Варна. Българската федерация по „Комбат Рестлинг” , ще покрие половината от сумата за такса на нашите участници от националният турнир в София.

По отношение на подадената контестация от Кристиян Попов, след преглеждане на видеото, главният рефер на FICW, Маса Йошизава постанови окончателното си решение, за което се прилага и неговото становище.

„Първият опит събаряне в 0:30 от срещата е спрян от червеният състезател- Няма присъдени точки! В 1:23 от срещата, червеният състезател извършва хвърляне за дава се само една точка( защото на видеото се вижда ,че син състезател първо пада на задни части,а не на гръб). в 2:55 има извършено задържане за 10 секунди, за което се присъжда 1 точка за червеният състезател. 4:46, след сигнал на съдията за изправяне, синият състезател продължава атака, което е некоректно поведение на тепиха. Категорично не се зачита ключ на лакътя, който идва след неколкократна команда на съдията за изправяне в стойка. Краен резултат 2-0 за червен състезател."

Класиране по категории:

Комбат Рестлинг, Мъже:

до 57кг
1.Кирил Никифоров
2. Ненад Илич

до 62кг 1.
Мартин Петров
2.Теди Георгиев
3.Станислав Димитров

до 68 кг
1.Борис Тонев
2.Симеон Папанов
3.Мартин Томов

до 74 кг
1.Влади Генов
2.Иван Илиев
3.Диян Шкодров

до 82кг
1.Борис Величков
2.Кристиян Попов
3.Радослав Ковачев

до 90кг
1. Радослав Ковачев
2. Милош Стоилкович

до 100кг
1.Нурал Назмиев
2.Милош Стоилкович
3.Кристиян Кънев

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес