Зареждане

Дилън Денис за Джейк Пол: Нокаутирам брутално тази п*тка

Дилън Денис за Джейк Пол: Нокаутирам брутално тази п*тка
Публикувано на: Април 19, 2021 в 00:00 ч
Дилън Денис иска да отсрами ММА обществото и да се боксира с Джейк Пол. Миналия уикенд в Атланта видяхме как Пол нокаутира бившият ММА шампион Бен Аскрен още в първия рунд. Това беше голям удар по ММА и за втори път в своята кариера Аскрен стана за смях.

Това може би е по-срамна загуба за Аскрен от тази, която Хорхе Масвидал му нанесе за 5 секунди в UFC. "Funky" не се трогна много от тази загуба, защото ще прибере половин милион долара.

Веднага след битката между Пол и Аскрен, Денис се развихри в социалните мрежи и започна да моли за боксова среща с Пол. Двамата имат вражда от дълго време и преди няколко месеца Джейк нападна Денис с водни балони на улицата.

Желанието на звездата от YouTube беше да се боксира с Денис, но той отказал, защото имал контузия. Сега обаче нещата се променят и Дилън изригна със следното срещу Пол:

Случва се на 100 %. Пратете договора. Нека го направим. Ще нокаутирам брутално тази п*тка. Позволете ми да спася ММА обществото. 

Кучко, нека го направим. Бен е на 36 години и идва след операция на бедрото. Пол, не бягай. Аз ще те намеря. Нека видим колко струваш. 

Ще успее ли Денис да отсрами ММА обществото ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес