Зареждане

Интервю с Kimbo Slice

Интервю с Kimbo Slice
Публикувано на: Юли 16, 2008 в 23:21 ч

Интервюто е правено седмица преди мача му с James Thompson в турнира по смесени бойни изкуства EliteXC на 31-ви май.

 

Въпрос: Предстои ти сериозен двубой на 31-ви май. Как се чувстваш преди него?
Kimbo Slice: Роден съм да правя, това което правя в момента и очаквам с нетърпение двубоя. Тренирам упорито. Напълно се отдавам и правя жертви, защото си обичам работата.

 

Въпрос: Какво мислиш за опонента си - James Thompson?
Kimbo Slice: Никога не подценявам опонентите си. James Thompson е добър боец. Има доста добра игра на земята и не се страхува да се бие изправен. Нокаутирал е доста от предишните си опоненти, така че съм се подготвил добре. Ако играта премине на земята, имам няколко хватки, които искам да приложа.

 

Въпрос: Как върви тренировката ти за срещата?
Kimbo Slice: Тренировките вървят страхотно, човече. Не мога да се оплача.

 

Въпрос: Спомена, че си научил няколко техники на земята. Често ли тренираш граплинг?
Kimbo Slice: Да, разбира се.

 

Въпрос: В тренировката си върху коя част се фокусираш най-много?
Kimbo Slice: Ами тренировката ми е добре балансирана и няма приоритети в нея.

 

Въпрос: Освен Bas Rutten кой още ти помага да се подготвиш за предстоящия ти двубой?
Kimbo Slice: Bas Rutten и Randy Couture. Тренирам само с тях двамата още от началото на кариерата си и не бих ги заменил с никой друг. Това са моите момчета.

 

Въпрос: Как ти помогнаха те в развитието ти като ММА боец?
Kimbo Slice: Сигурно нямаше да спечеля нито един от двубоите, в които съм участвал, ако не бяха те.

 

Въпрос: Как се намерихте с Bas?
Kimbo Slice: Чрез общ познат.

Въпрос: Как се сравняваш в началото преди да зпочнеш тренировките и сега, след тях?
Kimbo Slice: Бих казал, че съм бил добър само в един аспект на двубоя, а сега се чувствам доста по оформен в няколко измерения.

 

Въпрос: Ходил ли си някога на тренировка по бокс?
Kimbo Slice: Не, никога не съм ходил официално на тренировки. Не мисля, че нещата щяха да сработят, ако бях станал боксьор. Просто трябваше да намеря начини да изкарвам пари, не като пласьор на наркотици или нещо подобно, и открих че мога да изкарвам добри пари от улични боеве.

 

Въпрос: Колко са се променили страйкинг уменията ти?
Kimbo Slice: Когато участвах в улични боеве бях ловец, а сега съм ловец с умения. Знам къде да ударя, кога да ударя и кога да ударя силно, и кога бавно. Сега мога да контролирам дишането си и себе си като цяло.

 

Въпрос: Преди доста време беше казал, че си мечтаеш за двубои срещу Tank Abbot и Mike Tyson. Вече победи Tank, Tyson е все още нереализирана мечта, има ли още такива желани от теб опоненти?
Kimbo Slice: Уважавам доста Mike Tyson. Гледах мачовете му когато бях по-млад и тогава го казах това, тогава повече може да казваш такива работи. Когато искаш да станеш боец не трябва да се страхуваш да излезеш срещу най-добрия, а Mike беше най-добрия в това, което правеше. Вероятно някой ден ще има хлапета, които ще искат да се бият и срещу мен. Някой ще мисли за мен, това е добре. Това е уважението във времето и той е да искаш да победиш някой друг по-добър от теб. Това е уважение. А относно дали има други такива отговора ми е "не".

 

Въпрос: В интернет бяха плъзнали слухове за среща между теб и Chuck Liddell. Какво можеш да ни кажеш за това?
Kimbo Slice: Надявам се един ден да можем аз и той да се срещнем на ринга. Уважавам много всеки MMA боец и очаквам всеки един от тях. Те са причината да правя това, което правя в момента, разбираш ли? Много пари могат да се спечелят от това и се надявам всички да го направим заедно.

 

Въпрос: Чувстваш ли се обиден когато медиите и феновете те подценяват заради миналото ти?
Kimbo Slice: Не, брато. Не се чувствам обиден и не ме интересува. Ще продължавам да правя, това което правя.

 

Въпрос: Фокусираш се върху бъдещето, а не върху миналото?
Kimbo Slice: Точно така.

 

Въпрос: Говорейки за бъдещето, ти ще се появиш на корицата на новия брой на ESPN. Какво ще кажеш за това?
Kimbo Slice: Ще е страхотно, човече. С нетърпение го очаквам. Радвам се, че имам фенове и ме харесват като боец. Мога да им обещая че никога няма да се предам (tapout).  Това е за мишоците. Ако някой ми хване ръката в ключ, по-добре е да я счупи, защото тогава ще мога да се измъкна и ще счупя неговата. Ако ме хване в гилотина, по-добре да ме приспи, защото иначе аз ще го приспя, ако го хвана.

 

Въпрос: Как се промениха нещата при теб след като стана толкова популярен?
Kimbo Slice: Ами все повече хора те забелязват и трябва да си готов за това. Не бива да се изморяваш от нови срещи, защото хората те правят такъв какъвто си. Харесва ми, защото съм фен на моите фенове.

 

Въпрос: Какви са целите ти за 2008-ма?
Kimbo Slice: Да се грижа за семейството ми и да съм сигурен, че всичко е наред с тях.

 

Въпрос: Имаш ли амбицията някой ден да станеш шампион?
Kimbo Slice: Когато дойде времето и заслужа тази възможност - да. Искам да бъда шампион, но точно сега сритвам задници и събирам имена. Когато дойде подходящото време ще атакувам и титлата.

 

Въпрос: Доста от зрителите искат да те видят в по-сериозни двубои, но в действителност ти си новобранец в този спорт. Какво ще кажеш за тези забележки относно нивото ти?
Kimbo Slice: Ами за сега статистиката ми е 3-0, но доста от хората не зачитат двубоя ми с Ray Mercer като реален. Победих Ray Mercer в първия рунд с гилотина. Затова според мен победите ми трябва да са три, а не две.

 

Въпрос: Никой не очакваше да спечелиш с ключ...
Kimbo Slice: Точно така, и това беше когато бях абсолютен новобранец. Представяш ли си какво мога да направя сега?

 

Въпрос: Брадата ти повдигна доста въпроси и дискусии. Хората се питат дали трябва или не трябва да я задържиш и дали тя ти дава известно преимущество. Комисията на турнирите казва ли ти нещо за нея?
Kimbo Slice: Не, те я уважават, аз я уважавам, всичко е OK.

 

Въпрос: Смяташ ли, че влизането ти в този спорт на 33 години ще повлияе някак на кариерата ти?
Kimbo Slice: 30 са новите 20, момче. Мога да продължа да се бия докато тялото ми позволява.

 

Въпрос: Кои са любимите ти бойци, които обичаш да гледаш?
Kimbo Slice: Гледам ги всичките, човече. Тези момчета са бъдещето на бойните спортове, разбираш ли? Това е еволюцията на всички бойни изкуства. Всичко което успявам да намеря от UFC, EXC, WEC, BoDog го гледам.

 

Въпрос: Какво правиш когато не тренираш през свободното си време?
Kimbo Slice: Харесва ми да съм с моите децата. Водя ги в залата и тренираме заедно.

 

Въпрос: Ако ти оставаше един двубой срещу кого би искал да бъде и защо?
Kimbo Slice: Труден въпрос. Трябва да си помисля. Но причината мисля че ще е 10 милиона долара :)
Честно казано не ми харесва да се бия с когото и да било. Като боец не се опитвам да предизвиквам някого. Това е боен спорт и не мога да кажа, че се бия за удоволствие. Бия се за да разбера дали съм най-добрия в тази игра. Искам и да се уча за да ставам по-добър. Намеренията ми не са да изляза на ринга и убия някого, а просто да го нокаутирам. Не мога точно да ти го обясня, просто ми харесва да го правя.

 

Въпрос: Плъзнал е слух след едно изказване на Dana White, че по време на тренировка си бил нокаутиран от Forrest Griffin. Има ли нещо вярно?
Kimbo Slice: Не, няма много вярно. Това са измислици и Forrest Griffin ще го потвърди. Истината е, че правихме спаринг и тренирах с Forrest и той ми обясяваше, че тряба да се пазя постоянно и изведнъж ми нанесе силен ритник. Беше доста бърз и му казах, че въобще не съм видял откъде дойде, но не съм бил нокаутиран. Но дори и да съм бил нокаутиран, това да го разпространиш като слух те прави путка. Като боец и професионалист ако си нокаутиран на тренировката - си нокаутиран на тренировката и ако си задушен на тренировката - ти си задушен на тренировката. Bas Rutten ме хвана в ключ и ме задуши на една тренировка и си го казвам това. Исках да видя колко мога да издържа в тази позиция преди да припадна. В спаринга се учим и си помагаме, но Forrest Griffin не ме е нокаутирал.

 

Въпрос: ОК, Kimbo, някакви прогнози за срещата ти с James Thompson?
Kimbo Slice: По-добрия ще победи.

 

Въпрос: Нещо което да кажеш на феновете си?
Kimbo Slice: Очаквайте 31-ви май - Kimbo Slice и James Thompson, ще бъде брутално и кърваво.

 

Въпрос: Имаш ли спонсори, които искаш да споменеш?
Kimbo Slice: Разбира се. Искам да благодаря на спонсорма ми Triumph United и моя сайт kimbo305.com. Може да разгледате старите и новите ми срещи там.

 

Въпрос: Добре, Kimbo, благодаря ти за отделеното време да поговориш с нас и успех в предстоящия двубой.
Kimbo Slice: Благодаря ти много.

Интервюто е взето от Chris Howie

Превод: MMA България

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес