Зареждане

MMA.BG Live #13 - Лице в лице с Петров и Заплитний преди MAX FIGHT 47

Добавено на ноември 1, 2021
В 13-тия епизод на подкаста за бойни изкуства MMA.BG Live се срещаме с двама професионални бойци, които вече си размениха тежки удари на ринга и им предстои втори тежък двубой помежду им.

Българският кикбоксьор Александър Петров и шампион в MAX-1 ще излиза за втори път срещу изключително коравия молдовец Максим Заплитний на 12-ти ноември, 2021-ва в главното събитие на MAX FIGHT 47.

С Александър си поговорихме за подготовката му, като шампионът разкри как тренира, какви добавки взима за по-бързо възстановяване, както и за наболялата тема за подкрепа към професионалните спортисти от държавата.

На живо от Молдова се включи и Максим, а Евгения Петрова от Българския професионален боксов съюз съдейства с превода от руски към български. Заплитний сподели своето виждане за спорта, за бойните спортове в Молдова и за психиката на боеца.

В края на подкаста Александър и Максим се включиха на живо и размениха няколко думи, чрез които показаха същността на бойните спортове с уважение и смиреност към опонента, срещу когото ще влязат в тежка битка след броени дни.

0 споделяния
  Сподели

Оферта на деня

Последни новини

Горещи Новини

Най-четени статии днес