Зареждане

Най-плашещите бойци в историята на ММА

Най-плашещите бойци в историята на ММА
Публикувано на: Март 16, 2017 в 06:00 ч
 
Естествено, че уменията и подготовката са изключително важни в ММА, но от голямо значение е и менталният аспект на играта. Да влезеш доброволно на място, където знаеш, че можеш да бъдеш сериозно наранен, не е шега работа. Особено ако срещу теб стои човек, който по съвсем естествен начин излъчва заплаха и всява страх в останалите.


В следното видео можете да видите как Brendan Schaub, Michael Bisping и Kenny Florian дават своите Топ 5 на най-плашещите бойци в историята на ММА. 

За някои от бойците те така и не постигат съгласие, докато други, например Brock Lesnar, присъстват в класациите и на тримата. Това не е и изненадващо. Имайки предвид начина, по който изглежда, “The Beast” е може би най-плашещият боец, който някога се е състезавал в ММА.

Друг боец, който често е споменаван в техните класации, е Chuck Liddell. През кариерата си “Iceman” успя да нокаутира бойци като Randy Couture, Tito Ortiz и Alistair Overeem. Brendan Schaub дори го сравнява с боксовата легенда Mike Tyson, що се отнася до усещането за страх, което той всява в своите опоненти.

Подобаващо внимание получава и легендарният Mirco “Cro Cop” Filipovic, който е сред най-големите имена в цялата история на ММА.

Вижте какво смятат Brendan Schaub, Michael Bisping и Kenny Florian по темата:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес