Зареждане

Спечели билети за 'Монасите от шаолин - мистичната сила на кунг фу' с MMA.BG

Спечели билети за 'Монасите от шаолин - мистичната сила на кунг фу' с MMA.BG
Публикувано на: Януари 6, 2016 в 09:26 ч

Вече 20 години монасите от Шаолин демонстрират из целия свят своите изключителни физически умения. На 26 февруари в зала 1 на НДК българската публика също ще се докосне до Кунг Фу магията. Ден след това – на 27 февруари, спектакълът ще гостува и в Русе, в зала Булстрад Арена.

Билетите за спектакъла МОНАСИТЕ ОТ ШАОЛИН - МИСТИЧНАТА СИЛА НА КУНГ ФУ са в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, Техномаркет, Технополис, OMV, Picadilly.  Ценовите категории за спектакъла в София са от 30 до 80 лева, а в Русе - от 25 до 45 лева, в зависимост от местоположението в залите.
 

За легендарните монаси и събитието

 
Повече от 1500 години легендарните монаси от Шаолин Кунг Фу са Майстори на енергията. Ки – вътрешната енергия на човека – може да бъде блокирана или стимулирана чрез медитация и техники на дишане, така че да се изолира болка или нараняване за кратък период от време. Ки енергията може да бъде използвана и за лечение. В манастира Шаолин в близост до свещената планина Суншан Дзен будистите практикуват непрестанно физическо и духовно усъвършенстване.

Шоуто, което ще ни посети през февруари, се състои от спиращи дъха майсторски изпълнени физически упражнения от група от 14 монаси и майстори, водени от своя 75 годишен учител. Те ще демонстрират ненадминатото си Кунг фу и Ки Гонг майсторство, постигнато с дългогодишен труд.

В продължение на два часа публиката ще се потопи в тайните на китайската философия и митове, мъдростта на Дзен будизма и изумителни сцени, постигнати благодарение на овладяването на вътрешната Ки енергия.

Интерактивното шоу гарантира на публиката един напълно нов поглед и усещане към тайния свят на китайските монаси и тяхната мистична сила!

Повече за легендарния манастир и неговите монаси може да научите от статиите Шаолин и бойните изкуства и Корените и целта на бойните изкуства от Шаолин.
 

Kak можеte да спечелиte билетИ за събитието?

 
MMA.BG, съвместно с организаторите на събитието Loud Concerts, ще предоставят 8 билета на клиенти на онлайн магазина ни www.mma.bg/shop, които са направили поръчка от 6 до 16 февруари без значение от сумата и.

Четирима късметлии ще бъдат изтеглени чрез томбола на 17 февруари ще получат по 2 билета за спектакъла в София.

Магазинът на MMA.BG и през новата година продължава да бъде най-предпочитният от трениращите в България при избора на спортна екипировка и хранителни добавки. Затова и ще продължим с изненадите и с предоставянето на най-добрите условия в за нашите клиенти и през 2016-та:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес