Зареждане

Семинар по самоотбрана на 5-ти май в София

Семинар по самоотбрана на 5-ти май в София
Публикувано на: Април 19, 2018 в 08:18 ч
 
 На 5-ти май в София ще се проведе семинар по самоотбрана на ACDS с основателя на системата, Амаро Бенто.
 
Семинарът започва от 12:00 и ще продължи до 15:00, като ще включва следните аспекти:
  • Самозащита в екстремна ситуация
  • Самозащита в тясно пространство
  • Как да се защитим срещу нож/пистолет
  • Как да защитим семейството си (Обир на дом или кола)
 
Цената за присъствие е 20 лв., като има 50% отстъпква за всички  потвърдили участие във Фейсбук или пристигнали с флайер на събитието:
 
ACDS е без съмнение една от най-развитите системи за активна самоотбрана, която би покрила различните изисквания на различните типове хора. ACDS е смесица на отделни бойни стилове и изкуства, доразвити и пригодени за реална употреба чрез години практика в различни ситуации и държави. Този богат опит е запазена марка на основателя – Амаро Бенто. Той инкорпорира, смесва и доразвива различни техники с оръжия (хладни и огнестрелни), тренировки за активна и пасивна самоотбрана, както и психическа подготвка. Използват се различни комбинации от удари с крака и ръце, захвати, ключове както и парализиране на противника.
 
Тренировките за възрастни, нужни за взимане на син колан, включват техники за обезоръжаване на противник, докато се борави с различни оръжия (спрейове, полицейски палки, куботан и други). В допълнение, техниките за напреднали включват претърсване за оръжие и забранени субстанции, както и процедури по арест с белезници. Системата на Амаро обхваща и тренировки за професионално съзтезаващи се на ринг бойци. ACDS е модерна система, съобразена с напредъка на техники и стилове и това няма да се промени. Това е част и от философията на Амаро. Той инкорпорира нови медицински, бойни и технологични открития в областта на тренировките си, което гарантира постоянното развитие и усъвършенстване на системата.
 
ACDS е създадено от Амаро Бенто.
 
В продължение на 15 години Амаро е изучавал различни бойни стилове. Повечето до най-висока степен. Започнал като боец на ринга, Амаро в момента е един от най-титулованите учители по бойни спортове в Швейцария, Германия и Португалия. След кариерата си на боец, той преподава Крав Мага, Карате, Кунг-Фу (Санда, Куйнджа, Лейтай, Силат, Муай-Тай и бокс на Португалските спец-части. Амаро разпространява бойната си система в над 22 училища по цяла Европа. Мечтата му е да има ученик с Европейска титла. Тя много скоро се реализира, когато Stefan Wüthrich (The Bear) печели титла в тежката категория в ММА съзтезание.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес