Зареждане

Курс по самоотбрана за жени в София от 21-ви февруари

Курс по самоотбрана за жени в София от 21-ви февруари
Публикувано на: Февруари 1, 2023 в 17:00 ч
От 21-ви февруари в столичната академия по бразилско жиу-жицу и ММА "Любомир Геджев" ще стартира курс по самоотбрана за жени.

Курсът по самозащита цели да предостави основни познания необходими при всяка ситуация на агресия или нападение от агресор. За разлика от повечето системи за самозащита, при които водещ елемент са приложими техники в различни сценарии на атака, този курс се фокусира на фундаменталните елементи които изграждат стратегическо мислене и подход в случай на нападение. Върху тези елементи могат да бъдат добавяни различни видове техники в бъдещи тренировки, а тяхното прилагане би имало по-висок шанс за успех.

Курсът ще се проведе в 6 различни тренировки по специална методика, с акцент върху бразилското жиу-жицу - боен спорт, който се практикува в различни полицейски и армейски части по света заради неговата ефективност и висок шанс за надделяване върху агресор, дори при значителна разлика в размер, тегло и физическа сила.


Водещ на курса е черният колан Любомир Геджев, който е и бивш ММА състезател и шампион. Геджев прекарва 17 години в Абу Даби, Обединени Арабски Емирства, и е бил отговорен за изграждането на тренировъчни програми по БЖЖ в правителствени училища и военни структури. Под негово ръководство над 400 квалифицирани инструктори преподават на 120 хиляди практикуващи в цялата държава.

Курсът ще се проведе в залата по жиу-жицу в столичното училище "Свети Георги" (до болница Токуда) в София.

За повече информация и записване, посетете официалната страница на курса по самоотбрана за жени.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес