Зареждане

Жорж Сент Пиер: Няма най-велик в ММА

Жорж Сент Пиер: Няма най-велик в ММА
Публикувано на: Октомври 28, 2020 в 08:55 ч
Хабиб Нурмагомедов се оттегли от спорта след доминантна победа и отново разпали дебата за това, кое е най-голямото име в историята на ММА. Хабиб задмина Джон Джоунс в класацията.

Вижте също: Джон Джоунс: Аз съм най-велик, а не Хабиб Нурмагомедов

Бившият шампион в полусредната и средната категория, Жорж Сент Пиер винаги е бил сред имената, които са били спрягани за най-велики в Октагона. "GSP" има обаче собствена интерпретация за това определение.

"Има много бойци, които могат да бъдат оприличени на най-великите в историята," каза Сент Пиер. "Това е нещо невъзможно - няма как да си най-велик за всички времена. Всеки има своите силни моменти.

Хабиб през изминалия уикенд беше най-доброто му представяне. Когато Андерсън Силва нокаутира Витор Белфорт също беше най-великото за всички времена. Когато Джон Джоунс победи Даниел Кормие и Александър Густафсон също беше най-великият. Израел Адесаня когато победи Пауло Коста пак беше най-великия. Всеки го има това. Би Джей Пен имаше своя момент при победата над Мат Хюз.

Всеки има своя момент, когато е в светлините на прожектора, когато блестят. Но както всичко в живота - всяко нещо си има начало и край.

Всеки има своя прозорец от време, в което е най-великия. Това е нещо, което се случва за секунди. Не вярвайте на този дебат кой е най-великия. Това е доста глупав поглед върху нещата. Има много хора, които са най-великите и със сигурност Хабиб е един от тях."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес