Зареждане

Джон Джоунс: Аз съм най-велик, а не Хабиб Нурмагомедов

Джон Джоунс: Аз съм най-велик, а не Хабиб Нурмагомедов
Публикувано на: Октомври 26, 2020 в 02:00 ч
Джон Джоунс се ядоса на всички, които започнаха да говорят, че Хабиб Нурмагомедов е номер 1 в света. Миналия уикенд в Абу Даби видяхме как Хабиб се справи с Джъстин Гейджи и защити титлата си за 3-ти път. След битката "The Eagle" обяви, че се оттегля от ММА като непобеден и безспорен шампион с рекорд 29 победи и 0 загуби.

Дейна Уайт сподели пред медиите, че Хабиб трябва да бъде номер 1 в света в момента и да свали Джон Джоунс от първото място. Първоначално "Bones" поздрави Хабиб и написа, че му отстъпва 1-вото място, но само временно. Малко по-късно Джоунс изригна и изреди куп факти, които го правят най-велик и номер 1 в ММА. Ето какво написа Джон:

Хабиб се доказа на UFC 254. Aз имам 15 световни титли, числата не лъжат. Искам да поздравя Хабиб за невероятната кариера. Той направи горди милионите фенове, както и своя баща. Нека Бог го благослови в неговото пътешествие. Определено силен момент за него, но моята логика не е замъглена. 

Ще поискам от UFC да ми дадат титлата при тежките, след като вече всичко става само с искане. Аз спечелих 15 титли, а той 4. Хората те оценяват само по представянето ти в последната битка. Аз съм най-младия шампион в историята на UFC и имах само 3 равностойни битки в моята кариера. 

Не знам какво да мисля, ако ме измести човек с 3 защити на титлата си. Не е лесно да си черен в Америка, трябва здраво да работиш. Половината от моите битки са били за титли. 

Изобщо не завиждам. Уважавам Хабиб за това, което е той. Да си най-добър трябва да си го заслужиш, а не да ти го дадат. За съжаление с 4 титли няма как да си най-велик, без значение колко те харесваме.

Съгласни ли сте ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес