Зареждане

Йоана Йеджейчик: Вейли Жан е здраво животно, но ще победя

Йоана Йеджейчик: Вейли Жан е здраво животно, но ще победя
Публикувано на: Януари 5, 2020 в 17:30 ч
Йоана Йеджейчик няма търпение да си върне титлата. Тя ще се бие срещу новата шампионка в категорията Вейли Жан. Битката им ще бъде част от събитието UFC 248, което ще се проведе в началото на март във Вегас. Йеджейчик е в серия от 2 поредни победи в категорията и вярва, че нейния опит ще бъде от изключително голямо значение в битката с опасната китайка.

Полякинята признава, че Жан е здрав боец с тежки удари, но не се притеснява от това. Йоана е категорична, че ще си върне титлата, а битката с Жан ще бъде подобна на тази, която тя направи преди време с Джесика Андраж. Ето какво сподели бившата шампионка за предстоящата си среща с китайката на UFC 248:


Определено ще си върна титлата. Жан е здраво животно. Тя е толкова едра. Вейли е огромна и вкарва тежки удари, но аз имам повече опит. Била съм в много шампионски битки и това ме прави истински боец. Моята издръжливост винаги е на ниво. Ще трябва да бъда доста умна и хитра в тази битка. 

Битката срещу Жан ще е сходна с тази срещу Андраж. Двете са много сходни. Вървят напред, опитват удари, а след тях борба. Те не са много технични, но за сметка на това са силни. Трябва да използвам моя обхват, тайминг и височина. Връщам се към корените си. 

Вкарвам повече комбинации, а не само бокс и ритници. Горда съм със себе си и с това, което показах в битката срещу Мишел. Мисля, че отправих силно послание към всички в категорията. Добър страйкинг, борба и всичко беше на ниво. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес