Зареждане

Volkan Oezdemir се надява на битка с Jan Blachowicz

Volkan Oezdemir се надява на битка с Jan Blachowicz
Публикувано на: Август 24, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Volkan Oezdemir може да си поеме глътка свеж въздух, след като прекъсна серията си от 3 поредни загуби. Oezdemir успя да нокаутира Ilir Latifi в края на втория рунд преди две седмици в Уругвай и си спечели бонус за представяне на вечерта.

Сега Volkan иска да направи още една битка тази година и се надява, че ще получи такава. Той иска да получи нов шанс срещу Dominick Reyes, който го победи с раздвоено решение, но той е зает и Oezdemir насочва поглед към Jan Blachowicz:


Reyes е битката, която искам най-много. Двамата имаме история и аз не бях доволен от решението. В момента Reyes е зает и най-смислена битка за мен е тази с Jan Blachowicz. Мисля, че той е следващ. Jan е номер 5, а аз съм номер 7 в ранглистата и има смисъл. Ще го разбера, ако той не желае да се бие и чака шанс за титлата. Мисля, че аз също съм близо с оглед на случващото се в категорията. 

Cormier е претендент номер 1, но се бие в тежка категория. Следващите двама са извън играта, а 4-тия е зает. Blachowicz е номер 5 и е свободен. Мисля, че следващ за титлата може да бъде Jan, но може би той ще се бие с мен и ще бъда на 1 победа от нов шанс за титлата.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес