Зареждане

UFC трябва да подпишат с Анатолий Малихин

UFC трябва да подпишат с Анатолий Малихин
Публикувано на: Юни 22, 2023 в 02:00 ч
На 23 юни руснакът Анатолий Малихин ще направи следващата си битка в ONE Championship.

Малихин отдавна е суперзвезда в промоцията, спечелвайки две шампионски титли. Той е безспорен шампион в полутежка категория, както и временен шампион в тежка категория. Сега Анатолий ще се бие срещу Аржан Булар в опит да му вземе безспорната титла при тежите.

Малихин превръща битките си в еднообразен побой. Дори неговите битки за титлата не изглеждат конкурентни. Анатолий е много по-добър от съперниците си във всички аспекти. Затова е време той да помисли за евентуален дебют в най-добрата промоция на планетата / UFC /.

Няма съмнение, че Малихин ще бъде приет в UFC с отворени обятия. Той е с професионален рекорд от 11-0 и доминира в две тегловни дивизии наведнъж. Победите му над Александър Мачадо, Амир Алиакбари, Кирил Гришенко и Рейнир де Ридер бяха постигнати с приключване.

Само представителят на Беларус успя да издържи до втория рунд, а останалите загубиха с нокаут още в първите пет минути. В UFC руснакът също ще може да се бие едновременно в две дивизии. Анатоли може да внесе свежест в тежката дивизия на UFC.

Историята на Малихин прилича на ситуацията с Вадим Немков. Той също доминира в Bellator, суперзвезда е и държи шампионския колан. Но Вадим трябва да се бие с ветерани от ММА, а не с най-силните противници. Дори битките за титлата на Немков се превръщат във формалност.

Малихин определено ще пасне на UFC, но първо да видим какво ще направи с Булар.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес