Зареждане

UFC конкурират Бадр Хари със зали из цяло Мароко

UFC конкурират Бадр Хари със зали из цяло Мароко
Публикувано на: Май 25, 2024 в 18:00 ч
UFC, най-голямата ММА организация в света, се е насочила към Мароко.

Наскоро организацията отвори първата си UFC зала в Казабланка. Това е първата стъпка в амбициозен план за откриване на още центрове за обучение в Агадир, Рабат и Маракеш. Пристигането на UFC Gym може да означава, че кикбокс легендата Бадр Хари, който вече отвори редица фитнес зали в Мароко, ще има страхотен конкурент.

Мароко е страна с богати традиции в бойните изкуства. Някои големи имена в света на кикбокса идват от Мароко като Бадр Хари и Джамал Бен Садик. Мароко също е добре представена страна в смесените бойни изкуства. Пример са братята Абу и Отман Азайтар, които се бият в UFC.

„Страхотно е да сме в Мароко и да отпразнуваме откриването на нашата първа фитнес зала. В Мароко има много таланти, на които искаме да помогнем в развитието.“, каза Адам Седлак, главен изпълнителен директор на UFC Gym, който отговаря за разширяването на залите в световен мащаб.

Хари вече отвори няколко фитнес зали в Мароко под името Punch Morocco. В Казабланка той има две локации, където се предлагат различни спортове, включително кикбокс и ММА. Пристигането на UFC може да означава, че Хари ще има огромен конкурент в битката за обучение на следващото поколение бойци  в Мароко.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес