Зареждане

UFC 280 вече чупи рекорди

UFC 280 вече чупи рекорди
Публикувано на: Октомври 19, 2022 в 00:00 ч
UFC 280 е след няколко дни, но закупените платени гледания (PPV) вече са над очакванията, може би благодарение на главното събитие между бившия шампион в лека категория Чарлз Оливейра и претендента Ислам Махачев. Двамата ще се сблъскат в Октагона този уикенд в Etihad Arena в Абу Даби.

Това каза президентът на UFC Дейна Уайт.

„Това събитие вече надхвърля всякакви очаквания“, каза Уайт. „Всичко започна от събота. Моят човек от анализите ми се обади и ми каза: „Направо разцепваме с това събитие“ при предварителните PPV покупки в събота - какво ще кажете за това? Не бихте могли да поискате по-добро основно събитие. Двама от най-опасните пичове в света в тази категория, в разцвета на силите си, се изправят в двубой за титлата.”

Победителят между Оливейра и Махачев вероятно ще защитава титлата в лека категория срещу шампиона в категория перо Александър Волкановски, който изчисти своята категорията и отлетя за Абу Даби, за да бъде в готовност като резерва за главното събитие - основно защото Оливейра има история с проблеми при свалянето на килограми, което доведе до загубата на титлата му миналия май.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес