Зареждане

UFC 244: Masvidal срещу Diaz - Кой ще бъде най-лошото копеле?

UFC 244: Masvidal срещу Diaz - Кой ще бъде най-лошото копеле?
Публикувано на: Октомври 12, 2019 в 11:01 ч
Остава по-малко от месец до голямата битка в полусредна категория, която ще бъде страхотна и ще видим уникален пояс, с който ще се окичи победителя. Jorge Masvidal и Nate Diaz ще се бият, за да определят най-лошото копеле в UFC, а от организацията са му подготвили специален пояс, който им струва 50 000 долара.

Тази титла ще бъде малко по-специална от другите и ще бъде единичен случай, което значи, че победителя няма да може да я защитава. Официално така говорят от UFC, но това винаги може да се промени и при голям интерес този пояс може да се разиграе в още срещи.

Общото между Diaz и Masvidal е това, че бяха аут от октагона дъгло време, но след това се завърнаха ударно и се превърнаха в едни от най-големите звезди на UFC. "Gamebred" се завърна в началото на годината и записа две поредни победи с нокаут, като в последната си битка нокаутира Ben Askren за 5 секунди и това стана най-бързия нокаут в историята на организацията.

Nate Diaz от своя страна беше аут две години, но през август се завърна в клетката, за да доминира над бишвшият шампион Anthony Pettis и сега мнозина го определят като огромна звезда.

Към братята Diaz винаги е имало интерес, а сега е по-голям отвсякога. Днес от UFC пуснаха едно от многото видеа, с които ще рекламират битката им. Организацията иска да разбере кой ще бъде най-лошото копеле и попита феновете. Вижте промото и споделете в коментарите вашата прогноза.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес