Зареждане

Уайт: Майкъл Чандлър може да изчака колкото е необходимо Конър Макгрегър

Уайт: Майкъл Чандлър може да изчака колкото е необходимо Конър Макгрегър
Публикувано на: Ноември 29, 2023 в 18:00 ч
Главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт обърна внимание на Майкъл Чандлър.

Двойката суперзвезди на UFC в лека категория няма търпение да се бие от близо година, след като през лятото приключи сезонът TUF 31.

Дана Уайт мълчи около двубоя и кога Макгрегър, бившият двоен шампион на UFC, ще се завърне от продължителното си прекъсване. Но Уайт, който ръководи UFC от 2001 г. насам, все пак направи гаранция относно бъдещето на Макгрегър.

В последния епизод на подкаста "Пълно изпращане" участва Уайт, който по време на едночасовото интервю засегна различни теми, включително Макгрегър."Той 100% ще се бие догодина", каза Дана Уайт по отношение на това кога Макгрегър може да се завърне.

Уайт не потвърди, нито отрече, статута на мача Макгрегър-Чандлър, но се измъкна, че той може да се случи, когато и двамата го искат.

"Ще видим - каза Уайт - Имам предвид, че ще видим времето, когато ще се случи. Хубавото за момчета като Чандлър, а знаете, че има много ши*ани приказки за заплащането на бойците, е че не виждате тези момчета да бързат да се бият... Чандлър може да се мотае и да чака Конър."

Очаква се Макгрегър да остане в тестовия пул на USADA (въпреки сключването на партньорството в началото на 2024 г.) в продължение на шест месеца, което го поставя в потенциален летен график за завръщане.

Уайт заяви, че въпреки че потенциалната битка може да се забави, това не е нищо ново за тези, които следят спорта.

"Джон Джоунс си взима почивка за години", каза Уайт.

Уайт заяви, че със звездната сила, която имат двамата мъже, конкретно Чандлър, времето няма значение.

"Когато се замислите за Чандлър, Чандлър се биеше в Белатор, нали - каза Уайт - Сега Чандлър може просто да си седи и да не бърза, да чака Конър, колкото и време да му е необходимо. Всички тези момчета са в добри позиции от финансова гледна точка, за да изчакат подходящия момент, подходящата битка."

Какво мислите за коментарите на Дана Уайт относно последните новини около мача Макгрегър-Чандлър?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес