Зареждане

Треньорът на Диаз: Ако напускаш UFC, те ще се погрижат да не е като победител

Треньорът на Диаз: Ако напускаш UFC, те ще се погрижат да не е като победител
Публикувано на: Август 10, 2022 в 00:00 ч
Цезар Грейси смята, че Нейт Диаз има всички нужни умения за победа над Хамзат Чимаев.

Диаз (20-13) ще се изправи срещу Чимаев в UFC 279 на 10-ти септември в Лас Вегас. Диаз е абсолютен аутсайдер в тази битка, но Грейси смята, че напрежението трябва да е върху раменете на по-младия боец.

Чимаев се закани, че ще прегази Диаз, но Грейси смята че неговия боец има много преимущества.

"Чимаев се поставя в неизгодна позиция като се хвали, че иска да приключи битката бързо. Ако той излезе агресивен, това ще е в услуга на Нейт.

Мисля, че Нейт ще го завлече в дълбоки води. Нейт е винаги във форма. В стойка давам повече шчнсове на Нейт. Той е и по-добрия граплър. Но пък се бие срещу млад боец, който е силен. Определено ще е тежка битка, но има начини за победа."

В UFC 279 е последния двубой от договора на Диаз с UFC и Грейси е наясно защо са избрали именно Чимаев за него последен противник.

Вижте също: Дан Харди: Битката между Чимаев и Диаз е опит за убийство

"Това определено ще е интересен двубой. Честно казано не го очаквах. Исках да се сбият с Майкъл Чандлър. Нейт пък искаше двубой с Дъстин Порие, защото имат вражда.

От UFC обаче искат да се уверят, че ако напускаш организацията, няма да я напуснеш като победител. Искат да се уверят, че няма да помогнеш за популяризирането на други организации. Затова UFC отказаха другите ни желания за двубои."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес