Зареждане

Треньорът на Диаз: Ако напускаш UFC, те ще се погрижат да не е като победител

Треньорът на Диаз: Ако напускаш UFC, те ще се погрижат да не е като победител
Публикувано на: Август 10, 2022 в 00:00 ч
Цезар Грейси смята, че Нейт Диаз има всички нужни умения за победа над Хамзат Чимаев.

Диаз (20-13) ще се изправи срещу Чимаев в UFC 279 на 10-ти септември в Лас Вегас. Диаз е абсолютен аутсайдер в тази битка, но Грейси смята, че напрежението трябва да е върху раменете на по-младия боец.

Чимаев се закани, че ще прегази Диаз, но Грейси смята че неговия боец има много преимущества.

"Чимаев се поставя в неизгодна позиция като се хвали, че иска да приключи битката бързо. Ако той излезе агресивен, това ще е в услуга на Нейт.

Мисля, че Нейт ще го завлече в дълбоки води. Нейт е винаги във форма. В стойка давам повече шчнсове на Нейт. Той е и по-добрия граплър. Но пък се бие срещу млад боец, който е силен. Определено ще е тежка битка, но има начини за победа."

В UFC 279 е последния двубой от договора на Диаз с UFC и Грейси е наясно защо са избрали именно Чимаев за него последен противник.

Вижте също: Дан Харди: Битката между Чимаев и Диаз е опит за убийство

"Това определено ще е интересен двубой. Честно казано не го очаквах. Исках да се сбият с Майкъл Чандлър. Нейт пък искаше двубой с Дъстин Порие, защото имат вражда.

От UFC обаче искат да се уверят, че ако напускаш организацията, няма да я напуснеш като победител. Искат да се уверят, че няма да помогнеш за популяризирането на други организации. Затова UFC отказаха другите ни желания за двубои."

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес