Зареждане

Дан Харди: Битката между Чимаев и Диаз е опит за убийство

Дан Харди: Битката между Чимаев и Диаз е опит за убийство
Публикувано на: Юли 27, 2022 в 09:08 ч
Бившият боец на UFC, Дан Харди разкритикува остро организацията за насрочването на битката между Хамзат Чимаев и Нейт Диаз, като я сравни с опит за убийство в последния за Нейт двубой от неговия договор.

Харди, който се очаква да се завърне с боксов двубой през ноември срещу Диего Санчез, твърди че организирането на двубой между непобедения Хамзат Чимаев и ветерана Диаз граничи с криминално деяние.

"Мисля, че за това тук някой може да повдигне обвинение. Изобщо не изглежда честно. Това е много подла постъпка към някой, който е вече легенда. Понеже той говори против организацията, те искат да го екзекутират на живо по телевизията. Точно така се усеща този двубой и хич не ми се мисли как ще приключи.

Отчаяно се надявам поне Нейт да излезе от тази битка без сериозни травми, но след като видях какво Чимаев направи с Ръс Маккий и Джон Филипс - да, разбира се Нейт има добро жиу-житцу, но има един момент в който жиу-житцуто се неутрализира от добрата борба. Според мен Нейт ще бъде неутрализиран и ще бъде пребит от доминираща позиция. Ще бъде неудобно за гледане. И така ще напусне организацията в много лоша светлина."

Диаз няма победа от 2019-та насам, а Чимаев в момента е в серия от 5 победи от дебюта си в UFC преди две години.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес