Зареждане

Тони Фъргюсън за Дейна Уайт: Копелето е за съд!

Тони Фъргюсън за Дейна Уайт: Копелето е за съд!
Публикувано на: Март 2, 2023 в 00:00 ч
Няма съмнение, че Тони Фъргюсън е един от най-легендарните бойци в историята на UFC в лека категория.

Вижте още - Фъргюсън към Хабиб: П*тко, върни ми парите, че ще те убия!

Да, "El Cucuy" така и не спечели безспорната титла в лека категория, но поне успя да стане временен шампион. Преди години Тони навърза серия от 12 поредни победи и беше най-страховитият боец в лека категеория.

Американецът победи противници като Доналд Серони, Антъни Петис, Едсон Барбоса, Кевин Лий и други. За съжаление Фъргюсън не срещна Хабиб Нурмагомедов в октагона, въпреки че трябваше да се бият 5 пъти.

Тони не се оттегли от ММА като Хабиб и към днешна дата е в серия от 5 поредни загуби. В последните дни Фъргюсън пуска доста откачени постове в социалните мрежи. Първоначално той написа, че Хабиб му дължи пари и се закани, че ще го убие, но след това изтри поста.

Дейна Уайт също стана жертва на атака от страна на своя подчинен. Фъргюсън призова бойците да се обединят и да съдят копелето Уайт.

„Имаме нужда от колективен иск, така че някои от тези така наречени недосегаеми да опитат собствените си оръжия. Ако това копеле се е отнасяло така с жена си публично, как мислите, че се държи с бойците си?", пише Тони.

Според различни източници Фъргюсън има сериозни финансови проблеми, поради което не е готов да напусне спорта. В миналото Тони имаше сериозни проблеми с психиката и вярваше, че има камери в хладилника, които го следят.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес