Зареждане

Силва започнал да сваля килограми за боя с Макгрегър

Силва започнал да сваля килограми за боя с Макгрегър
Публикувано на: Юни 7, 2020 в 08:00 ч
Легендата Андерсън Силва явно е сериозен за битката с Конър Макгрегър. Преди няколко дни бразилеца го предизвика за бой в категория до 80 кг. и Макгрегър прие битката. За съжаление това нищо не значи, ако я няма благословията от страна на Дейна Уайт. "The Spider" обаче не се притеснява за това и вече е започнал да се готви за битката.

Вижте още - Андерсън Силва предизвика Макгрегър, който прие боя

45-годишния бразилец печели само 1 от последните си 8 битки и се намира в серия от 2 поредни загуби. Силва е далеч от най-добрите си години и би бил добра битка за Макгрегър, който в последно време бяга от топ бойците. Андерсън сподели пред Чеъл Сонен, че тренира за битката и чака зелена светлина от Дейна Уайт:


Говорих за моята супер битка с Конър Макгрегър и вече започнах да свалям килограми. Започнах да тренирам и съм готов за това. Макгрегър също е готов. Има само едно нещо, което трябва да се направи и зависи от Дейна Уайт. Той трябва да организира тази битка. Нека видим какво ще стане. 

В последната си битка Силва получи контузия и загуби от Джаред Каноние. В началото на миналия месец той мина успешна операция на коляното.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес