Зареждане

Андерсън Силва предизвика Макгрегър, който прие боя

Андерсън Силва предизвика Макгрегър, който прие боя
Публикувано на: Май 29, 2020 в 05:00 ч
Голямата легенда на UFC, Андерсън Силва отново отправи поглед към златната кокошка Конър Макгрегър. Легендарния бразилец е към края на своята кариера в ММА и иска битка с Макгрегър, в която да изкара един от последните си тлъсти чекове. "The Spider" отправи предизвикателство към ирландеца и иска битката между тях да бъде в категория до 80 килограма.

45-годишния бразилец печели само 1 от последните си 8 битки и се намира в серия от 2 поредни загуби. Последната му победа е от преди 3 години с решение над Дерек Брънсън, а в последната си битка Силва получи контузия и загуби от Джаред Каноние. Ето как Андерсън Силва отправи предизвикателство към Макгрегър:


Супер битка в категория до 80 килограма. Изпитвам огромно възхищение към големия спортист Конър и вярвам, че една супер битка би била нещо историческо за спорта, нито един от нас не трябва да доказва нищо на никого. Вярвам, че феновете на UFC и спорта биха искали да видят това страхотно бойно шоу, изпробването на бойните ми умения с него би било фантастично !!

Малко по-късно в своя акаунт в социалните мрежи Конър Макгрегър написа, че приема предизвикателството и е готов да се бие със Силва.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес