Зареждане

Шлеменко сравни Фьодор Емеляненко с Юда

Шлеменко сравни Фьодор Емеляненко с Юда
Публикувано на: Май 1, 2022 в 02:00 ч
Бившият шампион на Bellator в средна категория Александър Шлеменко говори за конфликта между руската ММА легенда Фьодор Емеляненко и ръководителя на руския съюз по ММА Радмир Габдулин.

Вижте още - Фьодор Емеляненко иска оставката на главата на Съюза по ММА в Русия

Наскоро Емеляненко  изрази недоверие към президента на организацията и го призова да подаде оставка. Шлеменко не е доволен от цялата тази драма и сподели, че не е трябвало да стига до обществеността.

„Изобщо не разбирам Фьодор. За какво го прави ? Същото е и когато говореше против брат си. Това е неговият собствен брат. Каквото можеш да кажеш, та това е брат му. Защо всички са като Юда ?

И тук е същото. Това е неговият спаринг партньор, Радмир е неговият човек. Това е човек, възпитан от него, от неговия екип. Защо просто не се срещнaт и поговорят? Защо са тези неразбираеми странности ?

Каква полза от всичко това, което направи Фьодор ? Моето мнение е, че това е лошо за Съюза, защото го дискредитира. Радмир никога не е казал лоша дума за Фьодор, той е като бог за него. 

Кой назначи Радмир на този пост ? Фьодор. И защо не може да се срещне с него и да каже: „Радмир, не ми подхождаш - тръгвай си“. Изобщо не разбирам защо това трябва да се изнася към обществеността. 

Как може Радмир да продължи да работи сега ?", сподели Шлеменко за канала BoxingTV в YouTube.

Прав ли е Александър ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес