Зареждане

Рафаел Карвальо подписа с лигата LFL

Рафаел Карвальо подписа с лигата LFL
Публикувано на: Януари 16, 2024 в 02:00 ч
Бившият шампион на Bellator MMA в средна категория Рафаел Карвальо подписа договор за няколко двубоя с LFL / Levels Fight League /.

Известен с победите си над холандската легенда на бойните изкуства Meлвин Манхуф и битката си срещу друга легенда, Гегард Мусаси, Карвальо държи рекорда на Bellator за най-много защити на титлата в средна категория. Рафаел вероятно ще се състезава в полутежка категория и се очаква да направи своя дебют около април.

LFL, нововъзникваща ММА организация, базирана в Холандия, в момента работи върху привличането на още големи имена. Говорителят на LFL каза, че ще последват още новини през този месец и началото на февруари. Карвальо е с рекорд 17-7 в ММА. В своята последна битка той победи Марсело Алфая през ноември миналата година.

С тази победа той спря серия от 4 поредни загуби в Bellator. Рафаел спечели само 1 от последните си 7 битки за Bellator и така двете страни се разделиха. Той беше доминант в Bellator, но загуби от Мусаси и така започна неговото падение. 37-годишният боец приключва 12 от срещите си и 4 пъти пада с приключване.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес