Зареждане

Перейра за битката с Прохазка: Определено ще видим нокаут

Перейра за битката с Прохазка: Определено ще видим нокаут
Публикувано на: Юни 16, 2024 в 02:00 ч
Малко хора имат толкова високо самочувствие и такава смелост като Алекс Перейра. Затова той влиза практически без подготовка в следващия си мач.

Заедно с Иржи Прохазка те спасиха турнира UFC 295, където първоначално трябваше да се бият Джон Джоунс и Стипе Миочич. Впоследствие Алекс спаси главното събитие на UFC 300, където Дейна Уайт не можа да намери подходящи звезди, тъй като получи много откази. Сега Уайт пак опря до Перейра, след като Конър Макгрегър се оттегли от UFC 303 в края на месеца.

Перейра прие реванш с Прохазка и двамата оглавиха UFC 303, което ще се проведе в Лас Вегас. Алекс вече има победа с нокаут на Прохазка, която записа в края на 2023 година. Сега е време за реванш, а "Poatan" прогнозира, че пак ще видим нокаут:

„Вече не съм най-младият и искам да постигна колкото се може повече. Мисля, че всички ние, които не се страхуваме от нищо и искаме да докажем нещо, трябва да мислим така. Сега съм здрав, така че ще се бия, а след това може да съжалявам. Точно това са причините, поради които хората ви разпознават. 

Трябва да се втурваш в най-големите предизвикателства и да не мислиш за времето или трудността им. Аз съм този, който поема рискове, но за съжаление не мога да кажа същото за много от моите колеги. Мисля, че ще спечеля отново. Способен съм да спечеля отново. 

Разбира се, Прохазка може да бъде опасен боец. Нямам представа как Иржи се подготвя и дали прави някакви промени, но ние просто сме такива. И двамата поемаме рискове и даваме всичко от себе си. Определено ще видим още един нокаут.“, прогнозира Перейра

Ще успее ли Перейра пак да нокаутира Прохазка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес