Зареждане

Патрики Фрейре: Нокаутирам Нурмагомедов в първия рунд

Патрики Фрейре: Нокаутирам Нурмагомедов в първия рунд
Публикувано на: Август 16, 2022 в 12:00 ч
Патрики Фрейре вярва, че може да се справи с Усман Нурмагомедов. 

Вижте още - Патрики Фрейре срещу Усман Нурмагомедов на Bellator 288​​​

Двамата се изправят един срещу друг на събитието Bellator 288, което ще се проведе на 18-ти ноември. Фрейре е уверен в способностите си и твърди, че няма да се стига до втори рунд в битката им. Фрейре е с рекорд 24-10 в ММА и за последно победи Питър Куили в края на 2021 година.

Питбула печели 16 от победите си с нокаут и 1 със събмишън. Нурмагомедов все още не познава загубата и има 15 победи в кариерата си. Той не спира да впечатлява, но явно Фрейре не е впечатлен. Патрики планира да подобри борбата си и прогнозира нокаут в 1-вия рунд.

„Въз основа на подреждането в класацията, бях сигурен, че ще се бия с Мусаев или Шаблий. Но името Нурмагомедов изигра ключова роля в решението на ръководството на Bellator. 

Когато влизам в клетката, фамилията на съперника няма значение. Винаги преследвам нокаут. Просто трябва да направя едно добро попадение, за да изпълня плана за игра. Тази битка няма да стигне до втори рунд. 

Не се съмнявам, че когато усети силата на ръцете ми, ще тръгне да се бори. Ето защо, когато се подготвям за битка, ще обърна голямо внимание на борбата.“, каза бразилецът в интервю за Sherdog. 

Ще успее ли Фрейре да нанесе първо поражение на Нурмагомедов ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес