Зареждане

Paige VanZant: Никой не може да детронира страховитата Valentina Shevchenko

Paige VanZant: Никой не може да детронира страховитата Valentina Shevchenko
Публикувано на: Юни 19, 2019 в 00:00 ч
Valentina Shevchenko успя да защити титлата си в категория муха с брутален нокаут над Jessica Eye на UFC 238. "Bullet" се представи много добре в тази битка и сега ще чака битка с  Liz Carmouche или Katlyn Chookagian, които са претендентки в категорията. Много хора вярват, че трудно някой може да се справи с Valentina в тази категория и Paige VanZant, която миналата година дебютира в категория муха също вярва, че никой няма да може да победи Shevchenko и тя ще държи титлата дълго време:


Ще съм честна с вас и ще ви кажа, че тя изглеждаше страховито. Планирам да съм дълго време в UFC и тя най-вероятно ще се оттегли, преди аз да получа шанс за титлата. Аз съм на 25 години и искам да си проправя към към пояса. В момента не виждам кой може да я победи. 

Тя каза някои лоши неща за мен в миналото, но аз не се интересувам. Тя има страйкинг на различно ниво и е много технична. Това е нещо, което не сме виждали преди. Тренирам и искам да съм като нея. Искам да имам такъв страйкинг. Поздрави за шампионката, защото това беше страхотно представяне. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес