Зареждане

Пади Пимблет аут за неизвестно време - лекува травма

Пади Пимблет аут за неизвестно време - лекува травма
Публикувано на: Януари 18, 2023 в 00:00 ч
Не очаквайте новата звезда в лека категория на UFC Пади Пимблет да се бие скоро.

„The Baddy“ е извън игра от сблъсъка си с Джаерд Гордън на UFC 282 през декември. Въпреки че беше голям фаворит срещу „Flash“, Пимблет се изправи пред много трудности. През по-голямата част от състезанието Гордън изглежда контролираше двубоя.

Въпреки това, англичанинът беше този, който стигна до 4-0 в октагона с единодушно съдийско решение онази вечер. Мнозина заклеймиха решението като едно от най-лошите напоследък, като съдия Дъглас Кросби беше подложен на тежки критики. Имена като Джо Роугън също изразиха недоволството си от победата на Пимблет.

Оттогава Пади Пимблет мълчи за следващия си двубой. Въпреки че не е имал недостиг на предизвикателства от имена като Терънс Маккини и Илия Топурия, няма нищо официално. Въпреки това много фенове се надяваха да видят Пимблет в UFC 286 през март, което ще се проведе в Обединеното кралство.

За съжаление тези планове вече са развалени. По време на видео, публикувано в канала му в YouTube, Пимблет отиде на лекар. Там той беше информиран за сериозността на травмата на глезена си и че ще се нуждае от операция през март.

„Изглежда, че имаш малко количество изгубен хрущял“, каза лекарят на Пимблет по време на видеоклипа в YouTube. „Точно там те боли. Другото нещо, което имаш, е всичкото това бяло нещо тук, всичко това е течност. Заради това е подуването. Когато погледнем връзките, които се присъединяват към твоята фибула, вероятно имаш това, което наричаме нараняване от степен 2."

По време на видеото в YouTube Пади Пимблет разкри също, че контузията е настъпила при първия ритник, който той нанесе срещу Джаред Гордън на UFC 282. В момента графикът за завръщането му е неизвестен.
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес