Зареждане

Още люти закани от Vaso Bakocevic преди битката му с Живко Стоименов

Още люти закани от Vaso Bakocevic преди битката му с Живко Стоименов
Публикувано на: Март 18, 2018 в 10:29 ч
 
Българският ММА състезател Живко Стоименов ще запише следващото си участие в клетката на Megdan Fighting 3, което ще се проведе на 26-ти април в Сърбия.
 
Негов опонент ще бъде известния боец от Черна Гора - Vaso Bakocevic.
 
Двамата трябваше да се изправят един срещу друг в очакван с интрес двубой през ноември миналата година, но Vaso получи контузия и битката пропадна. Двамата обаче си спретнаха сериозно меле по време на пресконференцията, което обиколи всички сръбски медии.
 
Сега двамата имат нова дата за битка и Vaso в типичен за него стил продължи със заканите, казвайки че ще размята българския състезател три рунда само и единствено за радост на публиката, която си е купила билети за събитието.
 
 
Живко обаче мисли друго. Двамата трябва да се бият в категория до 77 килограма, а Vaso в момента е доста над този лимит.
 
"Решил съм сериозно да му затворя устата веднъж за винаги," каза Живко за MMA.BG. "Той в момента е 90 килограма. Не знам как ще ги стопи, а и идва след контузия."
 
Vaso вече записа участие в битка пред седмици и неговата статистика в момента е 31-17.
 
Живко пък междувременно отбеляза един от най-атрактивните нокаути в българския ММА по време на участието си в SFC 6 през януари.
 
Събитието Megdan Fighting 3 ще е под надслов "Serbia vs Russia", а победителят от двубоя между Живко и Vaso ще се изправи срещу шампиона в категория до 77 килограма на организацията - Samat Emilbekov.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес