Най-големият сайт за бойни спортове

       

Живко Стоименов излиза срещу психопат от Черна Гора

Живко Стоименов излиза срещу психопат от Черна Гора
Публикувано на: Октомври 3, 2017 в 20:42 ч

Българският ММА боец Живко Стоименов ще направи поредната си битка на 25-ти ноември в Нови Сад, Сърбия срещу един от най-известните бойци от Черна Гора - Vaso Bakocevic с прякор "Писхопата".

Двамата днес бяха на пресконференция, в която страстите доста се разгорещиха между двамата. И докато нашият боец запази самообладание и уважение към отговорностите си и организаторите, Bakocevic си изтърва нервите от самото начало с демонстрации, които за малко да прераснат в меле.
 

 
Стоименов и Bakocevic ще се бият в турнира Megdan Fighting 2 на 25-ти ноември в категория до 77 кг.

Живко е един от обещаващите млади ММА бойци у нас от школата на Pitbulls MMA. Това ще е най-важният двубой в кариерата му до момента, тъй като се изправя срещу опитен състезател с 29 победи, но и със 17 загуби - 11 от които с КО/ТКО.

Пожелаваме успех на българския лъв, който за разлика от опонента си запази самообладание на пресконференцията и не се въвлече в провокациите му. Очакваме на 25-ти ноември над ринга в Нови Сад да се вее българското знаме, а Bakocevic да наниже поредната си загуба с нокаут или събмишън.
 

Свързани Новини

Живко Стоименов с двубой в Загреб

Живко Стоименов с двубой в Загреб
Българският ММА боец Живко Стоименов от столичния клуб Pitbulls MMA ще запише ново международно участие.
Новини » октомври 2, 2016 (0)
цялата новина

Живко Стоименов излиза срещу корав сърбин на 17 септември

Живко Стоименов излиза срещу корав сърбин на 17 септември
Младият боец от школата на Pitbulls MMA, Живко Стоименов получи нов опонент дни преди двубоя си в ММА състезанието ISFA 2 на 17-ти септември в Гоце Делчев.
Новини » септември 11, 2016 (3)
цялата новина
Мнения в Facebook