Най-големият сайт за бойни спортове

       

Живко Стоименов излиза срещу психопат от Черна Гора

Живко Стоименов излиза срещу психопат от Черна Гора
Публикувано на: Октомври 3, 2017 в 20:42 ч

Българският ММА боец Живко Стоименов ще направи поредната си битка на 25-ти ноември в Нови Сад, Сърбия срещу един от най-известните бойци от Черна Гора - Vaso Bakocevic с прякор "Писхопата".

Двамата днес бяха на пресконференция, в която страстите доста се разгорещиха между двамата. И докато нашият боец запази самообладание и уважение към отговорностите си и организаторите, Bakocevic си изтърва нервите от самото начало с демонстрации, които за малко да прераснат в меле.
 

 
Стоименов и Bakocevic ще се бият в турнира Megdan Fighting 2 на 25-ти ноември в категория до 77 кг.

Живко е един от обещаващите млади ММА бойци у нас от школата на Pitbulls MMA. Това ще е най-важният двубой в кариерата му до момента, тъй като се изправя срещу опитен състезател с 29 победи, но и със 17 загуби - 11 от които с КО/ТКО.

Пожелаваме успех на българския лъв, който за разлика от опонента си запази самообладание на пресконференцията и не се въвлече в провокациите му. Очакваме на 25-ти ноември над ринга в Нови Сад да се вее българското знаме, а Bakocevic да наниже поредната си загуба с нокаут или събмишън.
 

Свързани Новини

Живко Стоименов срещу опасен португалец в ММА състезанието SFC 6 в София

Живко Стоименов срещу опасен португалец в ММА състезанието SFC 6 в София
Живко Стоименов ще запише участие в ММА и К-1 състезанието SFC 6, което ще се проведе в столичната Арена Армеец на 13-ти януари.
Новини » декември 15, 2017 (3)
цялата новина

ММА боецът Живко Стоименов с бърза победа в Сърбия

ММА боецът Живко Стоименов с бърза победа в Сърбия
Българският ММА състезател Живко Стоименов записа бърза победа снощи над Даниел Аранджелович в Megdan Fighting 2 в Нови Сад.
Новини » ноември 26, 2017 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook