Зареждане

Мовсар Евлоев доминира над Дан Иге и остана непобеден

Мовсар Евлоев доминира над Дан Иге и остана непобеден
Публикувано на: Юни 5, 2022 в 01:00 ч
Звездата на UFC в категория перо Мовсар Евлоев остана непобеден в ММА. Той се изправи срещу Дан Иге в подглавната битка на UFC Vegas 56, което се провежда в Лондон. Битката им беше интересна и протече под диктовката на Евлоев.

В първия рунд двамата заложиха на размяна на крошета. Евлоев вкара по-добрите попадения, но и ударите на Иге не бяха за подценяване. Към края на рунда Евлоев отбеляза няколко събаряния, с което спечели рунда.

Във втория рунд нещата се повториха. През по-голямата част видяхме надиграване в стойка. Евлоев беше една крачка пред Иге и вкаравше по-тежките крошета. Мовсар окървави лицето на Иге, който не се отказваше.

В края на рунда Евлоев пренесе боя на земята и вкара граунд енд паунд. Лицето на Иге започва да се обезобразява. Още един рунд в полза на Евлоев, а Иге има нужда от приключване, за да спечели.

В третия рунд Евлоев пренесе битката на земята и не позволи на Иге да се изправи. Мовсар доминира със своята борба и граплинг. До края на рунда Евлоев контролираше Иге и му вкарваше удари. Така Евлоев спечели и този рунд, а срещата стигна до решение.

Съдиите бяха единодушни в победата на Евлоев - (30–26, 30–27, 30–27). С тази победа той остана непобеден в ММА и вече е с рекорд 16-0 в клетката. Тази победа беше номер 6 за него в UFC. Още 1 победа в октагона и ще го видим в бой за златото.

Евлоев си пожела бой с голямо име в следващата му битка. Той призова да е среща, която да излъчи претендент за златото. Евлоев предизвика Арнолд Алън на битка в Лондон след месец. Иге от своя страна навлезе в серия от 3 поредни загуби.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес