Най-големият сайт за бойни спортове

       

ММА боецът Виктор Димитров излиза срещу опитен чех в Прага

ММА боецът Виктор Димитров излиза срещу опитен чех в Прага
Публикувано на: Ноември 9, 2017 в 16:40 ч

Българският ММА състезател Виктор Димитров ще направи своето участие в чешкия турнир XFN 6, който ще се проведе на 7-ми декември в Прага.

Събитието ще е най-голямото за годината на организацията и ще бъде в O2 Arena в чешката столица. Залата е с капацитет над 16 000 души.
 
"Моят треньор Димитър Димитров от спортен клуб 'Викинг Инс Варна' успя да се свърже с правилните хора, които ни предложиха този двубой, а ние естествено веднага приехме," сподели варненецът за MMA.BG.

Опонент на Виктор ще бъде местният боец Jaroslav Pokorny. Той е в силна серия от 4 поредни победи, а общата му статистика е 13 победи и 6 загуби.

Виктор е добре запознат срещу кого се изправя.
 
"Знам, че е комплексен състезател играе и в стойка и на земя - еднакво комфортно му е. Играе си пълните 3 рунда без проблем. Има добра кондиция."
 
Подготовката на българският лъв вече тече в неговия клуб. Виктор има вече 9 победи и въпреки натовареното си ежедневие е уверен, че ще запише 10-та.
 
"Подготвям се е нашата зала 'Викинг' във Варна. Успоредно с това работя. Като цяло нямам много свободно време за подготовка,  но колкото толкова. Десетата ми победа трябва да бъде факт."

Пожелаваме му успех и нека видим българския трибагреник развят в центъра на Чехия на 7-ми декември!
 

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Виктор Димитров: Cage of Glory е шанс за мен да се изявя

Виктор Димитров: Cage of Glory е шанс за мен да се изявя
Виктор Димитров е 21-годишен и тежи 65 кг. Статистиката му в профи срещите по ММА е 3 победи, 0 равни, 0 загуби.
Интервюта » юни 29, 2013 (0)
цялото интервю
Мнения в Facebook