Зареждане

Mike Perry осъзнал, че удря здраво по време на кръчмарски бой

Mike Perry осъзнал, че удря здраво по време на кръчмарски бой
Публикувано на: Март 26, 2018 в 09:32 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Боецът на UFC Мike Perry осъзнал преди 8 години, че удря здраво, когато се сбил в бар. Mike Perry (11-3 MMA) е известен със здравите си удари - той печели всичките си 11 победи с нокаут. През миналата година неговият нокаут срещу Jake Ellenberger влезе в топ 3 на UFC. Вижте как е разбрал за своята сила Perry:

"Човече, това се случи веднъж в един от баровете в Orlando. Един пич си проправяше път през тълпата и ме бутна доста силно. За малко да падна назад, но после отидох и го питах: 'Какво по дяволите?' Казах го доста силно и имаше 8 човека на дансинга, които се обърнаха и започнаха да ме гледат. Всичко беше като на забавен кадър и един от тях ме удари, но когато това се случи, аз не падах, а останах на крака.

Тогава го сграбчих за врата, бутнах го в стената и го ударих с десен удар. Точно в този момент разбрах, че удрям здраво, защото си мислех, че може би той ще остане на крака, но в следващия момент го видях на земята. Дори не съм усетил, че го удрям и това си беше шокиращо.

След това двамата ме сграбчиха и започнаха да ме дърпат, но аз се освободих и когато ги ударих, те паднаха на въжетата на VIP местата. Всичко беше толкова нереално, като в карате филм. След това отново някой ме сграбчи, но аз се освободих и се готвех да го ударя преди да видя, че е охраната и се спрях.

После дойде още един охранител и ме изхвърлиха от бара. Тогава бях само на 18 години и когато ме изхвърлиха се обадих на един приятел да му се похваля. Докато говорихме по телефона видях, че 10 души идват към мен - същите от бара и някакви други. Започнахме да се бием отвън и беше лудост - успях да сваля един от тях, но бяха много и ме повалиха на земята. Тогава си казах, че трябва да стана, защото ще ме убият.

Станах и им казах 'Никой от вас не може да ме победи' и тогава един от тях отвърна 'Да се махаме преди да дойдат ченгетата.' Когато всичко свърши, приятелят ми каза, че е имало толкова много хора, които са искали да ме бият, че в суматохата са се удряли един друг."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес