Зареждане

Мераб Двалишвили сам си свали конците от аркадата, Дана Уайт няма думи

Мераб Двалишвили сам си свали конците от аркадата, Дана Уайт няма думи
Публикувано на: Август 28, 2024 в 12:00 ч
Дана Уайт смята, че Мераб Двалишвили просто си прави шега с него. 

Миналата седмица Уайт се нахвърли върху Двалишвили, след като претендентът за титлата в полусредна категория №1 публикува видеоклип в интернет, в който разкрива немалка аркада, получена по време на тренировките за предстоящия двубой с действащия шампион Шон О'Мали. Уайт нарече решението "глупост от следващо ниво" в язвителна тирада, насочена към главния претендент за титлата на UFC 306

"Защо, по дяволите, искате О'Мали да знае това?! Това е поредната глупост", заяви Уайт по време на пресконференция за медиите след епизода на 20 август на "Contender Series". "Някои от тези момчета са толкова глупави, че чак е поразително. Невероятно е."

Вижте също: Дейна Уайт: Мераб Двалишвили е невероятен тъпак!

Малко след като коментарите на Уайт станаха популярни, Двалишвили публикува видеоклип, в който сам реже и премахва шевовете с обикновена домакинска ножица .

Докато споменаваше доста неприятната аркада, получена от боеца на DWCS Майкъл Асуел по-рано през нощта, Уайт предположи, че може да вземе пример от Двалишвили, като вземе "някаква голяма  ножица и сам извади шевовете." Явно визирайки грузинеца, членовете на медиите се хванаха на въдицата и попитаха Уайт за мнението му относно последното видео на Двалишвили. 


"Не е ли страхотен? Мисля, че сега просто се е*ава с мен, ако трябва да съм честен с вас", каза Уайт с усмивка. "Виждали ли сте някога ножиците, с които вадят шевове? Малки са и имат предпазител, за да не се порежеш. Могат да ги плъзнат под шевовете, а този пич имаше шибани ножици за храсти, които използваше... с които се подрязват шибаните храсти. Както и да е, да прави каквото иска."

Уайт също така потвърди, че не е разговарял с Двалишвили, откакто "The Machine" за първи път разкри на света в социалните мрежи порезната си рана .

Подстригването на Мераб Двалишвили не би трябвало да повлияе на битката му с О'Мали

За щастие изглежда, че "малката аркада" на Мераб Двлишвили няма да повлияе на способността му да оглави Noche UFC след няколко седмици. 

"The Machine" се намира в серия от 10 победи, която включва забележителни победи срещу бойци като Хосе Алдо, Петр Ян и Хенри Сехудо.

Що се отнася до съперника му, О'Мали ще защитава за втори път пояса , след като през март миналата година нанесе петрундов погром на Марлон "Chito" Вера по време на мача за титлата на UFC 299

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес