Зареждане

Масвидал: Тил е най-големият удряч, срещу когото съм се бил

Масвидал: Тил е най-големият удряч, срещу когото съм се бил
Публикувано на: Юни 28, 2020 в 07:00 ч
Хорхе Масвидал е мерил сили с едни от най-добрите страйкъри в ММА, но един от тях се откроява с голямата си сила. Най-лошото копеле в UFC споделя, че бившият претендент за титлата Дарън Тил е най-големият удряч, срещу когото е излизал. Двамата бойци се биха миналата година в Лондон, където "Gamebred" нокаутира брутално Тил във втория рунд.

В тази среща Хорхе взе бонус за представяне на вечерта, както и още един, защото боя беше избран за битка на вечерта. В социалните мрежи Масвидал (35-13 MMA, 12-6 UFC) реши да поговори за силата на своите съперници и първо спомена Пол Дейли, а след това на първо място сложи Тил:

Пол Дейли не успя да ми вкара чист удар, но аз усетих неговата зверска сила. Дейли притежава голяма сила, а в битката ни бях по-лек. Спомням си, че ме удари в ръцете няколко пъти и можех да усетя силата му. Дарън Тил има най-много мощ от всички, с които съм се бил до момента. 

Спомням си неговия ляв удар, когато ме удари с джаб, то все едно ме удари с дясно кроше. Чувството беше все едно ми вкара силен десен удар, беше доста мощен джаб. Трябва да избера измежду Тил и Дейли. Клоня към Дарън Тил. Той определено има малко повече сила.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес