Зареждане

Масвидал: Битките с голи ръце са най-близки до гладиаторските

Масвидал: Битките с голи ръце са най-близки до гладиаторските
Публикувано на: Август 27, 2023 в 00:00 ч
Хорхе Масвидал винаги е бил привърженик на доброто заплащане на бойците, поради което той направи всичко възможно да привлече най-добрите инвеститори в Gamebred Bareknuckle MMA.

Бившата суперзвезда на Ultimate Fighting Championship (UFC) изкара големи пари в последните няколко години. След серия от големи победи над Дарън Тил, Бен Аскрен и Нейт Диас, „Gamebred“ се постави в страхотна позиция и призова UFC за нов договор.

Масвидал си знаеше цената и не беше готов за отстъпки. Промоцията се колебаеше дали да изпълни исканията на Масвидал, принуждавайки ветерана да поиска освобождаването му от UFC.

Хорхе подписа нов договор, а през 2022 г. го продължи, което го направи един от най-добре платените спортисти в промоцията. Масвидал създаде своя собствена бойна промоция на Gamebred FC, предлагаща както боксови двубои, така и MMA с голи ръце.

Битките с голи ръце са уникална форма на боен спорт и тази, която Масвидал се гордее да води. "Gamebred" вярва, че боевете с голи ръце са най-близки до гладиаторските боеве.

"Не мога да кажа кои са хората, които инвестират в моята лига. Но това е много надежден, много коректен инвестиционен екип. Те са много съобразени със същата визия, която имаме. 

Това е нещо, което никой друг няма. Това е нещо, което отвежда спорта до неговия произход и в същото време го поставя в бъдещето. Всичко наведнъж. Просто обичам всичко това. 

Това, което трябва да направя, е да рекламирам. Трябва да популяризираме тези битки. Трябва да популяризираме тези животни, тези римски гладиатори. 

Това е най-близкото нещо, което ще получите до римски гладиатор. Bareknuckle MMA.”, сподели Масвидал.

Бойната лига на Масвидал се завръща през септември. На събитието Gamebred Bareknuckle MMA 5 ще видим бой между Жуниор дос Сантос и Фабрисио Вердум. ММА битката с голи ръце ще се проведе във Флорида.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес