Зареждане

Марсио Сантос удуши Александър Емеляненко в първия рунд

Марсио Сантос удуши Александър Емеляненко в първия рунд
Публикувано на: Ноември 28, 2021 в 01:00 ч
Александър Емеляненко отново не успя да запише победа в ММА пред родни фенове. Червения дявол премери сили с Марсио Сантос в главната битка на галавечерта на AMC, която се проведе преди малко в Сиктивкар, Русия

В началото на срещата Сантос започна с лоу кик, след което вкара два бързи в главата на Емеляненко. Бразилеца беше много по-бърз от своя съперник и пласира нов лоу кик. Размяна на удари и пореден лоу кик от Сантос. Емеляненко изглежда скован и не се движи много.

Ляв и десен от бразилеца, който скъсява дистанцията и веднага успява да избяга. Комбинация от Емеляненко и клинч. Размяна на удари с колена и двамата се разделят. Сантос наказва Емеляненко с леви удари. Александър опитва комбинация, но е твърде бавен.

Нов клинч и Александър пренася битката на земята. Сантос успява да приложи ключ на крака на Емеляненко. Александър не се предава, а Сантос пуска захвата и заема доминантна позиция. Удар с лакът от Марсио и Емеляненко веднага се вкопчва в него.

Надиграване на земята, при което Сантос успява да приложи нов ключ около врата на Емеляненко и го кара да се предаде в последната минута на първия рунд. С тази победа Сантос се връща към успехите и записва 12-та победа със събмишън в кариерата си.

Сантос вече е с рекорд 17-6 в ММА. Емеляненко от своя страна губи за втори пореден път в ММА и изобщо не изглеждаше добре в клетката. Да, той прие с кратко предизвестие, но определено не впечатли с нищо.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес