Зареждане

Магомедов за Перейра: Спасява кучета, а подкрепя убийците на деца от Израел

Магомедов за Перейра: Спасява кучета, а подкрепя убийците на деца от Израел
Публикувано на: Май 19, 2024 в 02:00 ч
Шарабутдин Магомедов е ядосан на Мишел Перейра, който не отрази неговото предизвикателство. 

Вижте още - Мишел Перейра спасява животни, блокирани от наводненията в Бразилия

Наскоро Магомедов сподели, че иска да се бие с бразилеца в Рияд през юни. Той обаче остана без отговор от Перейра, който в момента е в родината си. Мишел обикаля по къщите и спасява кучета, които са блокирани от големите наводнения в родината му. Шарабутдин използва това действие на Перейра, за да го обяви за лицемерен човек.

През 2023 година Перейра развя знамето на Израел в клетката на UFC и сподели, че ги подкрепя във войната в Газа. Войната между "Хамас" и Израел в Ивицата Газа е взела  35 173 жертви. Над 13 800 деца са били убити в Ивицата Газа от началото на войната на 7 октомври, според изпълнителната директорка на Детския фонд на ООН Катрин Ръсел

Това не се харесва на Магомедов, който скастри Перейра за подкрепата му към Израел:

"Този лицемер спасява кучета от наводненията в Бразилия и игнорира моето предизвикателство. В същото време хиляди деца биват бомбардирани от ръцете на убийците на деца в Газа. По едно време този развяваше знамето им и крещеше на света, че ги подкрепя. Рано или късно ще го спипам. Ще го спипам и тази мажоретка няма да се забавлява в клетката.", сподели Магомедов.

Кой би победил в такава битка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес