Зареждане

Мишел Перейра спасява животни, блокирани от наводненията в Бразилия

Мишел Перейра спасява животни, блокирани от наводненията в Бразилия
Публикувано на: Май 16, 2024 в 08:00 ч
Хиляди хора бяха принудени да напуснат домовете си в Рио Гранде до Сул, Бразилия през последните седмици поради безмилостните наводнения. Към този момент най-малко 116 души са загинали при бедствието, а няколкостотин бразилци са в неизвестност. Електрически и водопречиствателни станции са повредени от наводненията в щата.

Много бойци, включително Мишел Перейра, използваха светлината на прожекторите на UFC 301, за да разпространят послания на надежда към нуждаещите се. Само няколко дни след като нокаутира Игор Потиерия на UFC 301, Перейра е на първа линия в помощ на спасителните и възстановителни операции в Рио Гранде.

В скорошна публикация в Инстаграм Перейра показа снимки и видеоклипове на разрушенията, причинени от наводненията, и усилията му да промени нещата. Перейра обикаля по къщите, за да търси бедстващи животни, на които да помогне:

„Изтощен съм, но не мога да се уморя да помагам. Никога не съм виждал нещо подобно през целия си живот, така че избрах да съм на първа линия. Ние сме с теб, Рио Гранде.“, написа Перейра.

Перейра е един от многото бразилски бойци, които са на първа линия, помагайки на държавата да се възстанови от наводненията. Хиляди жертви на наводнения са се подслонили в различни спасителни станции в щата. Очаква се нови бури да ударят района по-късно тази седмица.

Мишел ще се завърне в средата на юни, за да се бие с Роман Долидзе в САЩ.Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес