Зареждане

Люк Рокхолд иска бой с Дарън Тил в Лондон

Люк Рокхолд иска бой с Дарън Тил в Лондон
Публикувано на: Август 28, 2020 в 14:19 ч
Бившият шампион в средна категория Люк Рокхолд иска да премери сили с Дарън Тил в Лондон. 35-годишния американец иска да се върне в клетката, защото битките му липсват. Люк иска да види каква е тръпката да се биеш пред празни трибуни. Той е в серия от 2 поредни загуби с нокаут, но увереност не му липсва.

Вижте още - Люк Рокхолд: Все още съм най-доброто копеле в играта​​​

В последната си битка Рокхолд се качи в полутежка категория и загуби от Блахович, който му счупи челюстта. Това обаче е в миналото и бившия шампион е готов за екшън. Той смята, че евентуална битка с Тил в O2 Арена ще е забавна, но ако не стане, то тогава реванш с Крис Уайдман има смисъл:

Харесва ми битка срещу Дарън Тил. Битка с него ще е забавна. Ще е забавно да го направим в Лондон в O2 Арена. Не знам какво е да се биеш през празни трибуни. Харесва ми да творя история. Обичам напрежението и премеждията по време на битка. 

Уайдман също си отваря устата и искам да я затворя. Той говори така, сякаш ме е победил или ще ме победи. Няма по-лошо нещо от това, да говориш срещу боец, който те е победил. Нямам проблем да затворя тази страница . Харесвам и Хермансон, който се справя добре.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес