Зареждане

Люк Рокхолд: Все още съм най-доброто копеле в играта

Люк Рокхолд: Все още съм най-доброто копеле в играта
Публикувано на: Август 27, 2020 в 05:00 ч
Бившият шампион в средна категория Люк Рокхолд смята отново да се завърне в клетката. 35-годишния ветеран дебютира в полутежка категория преди година и вече се виждаше на върха. За съжаление Ян Блахович го нокаутира и му счупи челюстта, с което му нанесе втора поредна загуба с нокаут. Тогава Рокхолд сподели, че планира да се оттегли от ММА, но в последно време е променил мнението си.

Люк няма победа от 3 години и губи с нокаут 3 от последните си 4 битки в UFC. В последните 4 години Рокхолд прави само по 1 среща на година. Опитния ветеран е с рекорд 16-5 в ММА и приключва 14 от съперниците си. Всички негови загуби са с нокаут, но това не го притеснява и той все още смята, че е на върха в играта:

Времето определено лекува всички рани. В момента света е скучен. Имам нужда от малко вълнение. Опциите са малко и битките ми липсват. Боевете са част от мен и все още имам какво да дам. Вече казах, че в момента е скучно и имам нужда от нещо повече. Чувствам се здрав и ако съм с бистър ум и без напрежение, то тогава съм проблем за доста от тези момчета. 

Не съм приключил. Чувствам, че имам още много в себе си. Наслаждавам се на битките. Когато съм в залата, мога да кажа, че съм най-доброто копеле в играта. Трябва да вляза здрав в клетката и с бистър ум, а след това да се справя с този, който е пред мен. Нещата се нареждат и е мотивиращо това, което се случва в момента.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес