Зареждане

Кормие твърди, че Хабиб е по-добър от Мохамед Али

Кормие твърди, че Хабиб е по-добър от Мохамед Али
Публикувано на: Ноември 11, 2022 в 00:00 ч
Всички познават Даниел Кормие, бивш двоен шампион на UFC и член на Залата на славата на организацията на Дейна Уайт.

Сега Кормие работи като коментатор и телевизионен водещ, което му пасва идеално. Голямата уста на Даниел и естествената харизма радват феновете на ММА по целия свят. Освен това американецът има огромен спортен опит, с който не всеки експерт може да се похвали.

Но понякога "DC" издава толкова странни максими, че ти идва да се хванеш за главата. Наскоро Даниел участва в предаване на ESPN, където сподели кои са топ 5 на най-добрите бойци в историята на бойните спортове.

В класацията можеха да бъдат включени както боксьори, така и ММА бойци. Кормие се разпореди с избора си по следния начин: той постави Флойд Мейуедър на първо място, Хабиб Нурмагомедов зае второ място, следван от Мохамед Али, Жорж Сен-Пиер и Аманда Нунес.

Много хора не бяха съгласни, а Кормие се включи в обяснителен режим. Струва му се, че числата решават всичко, защото Флойд и Хабиб напуснаха спорта в статута на непобедени бойци.

„Мохамед Али направи много за спорта и страната ни. Той беше в основата на нашата общност. Не мога да не го призная, истина е. Но Али не беше непобеден, не мога да го поставя по-високо в класацията. 

Хабиб е по-добър като спортист, защото можеше да защитава титлата колкото искаше и победи Конър Макгрегър. 29-0 и всичко това. Най-великият е Флойд Мейуедър, той никога не губи, победи Мани Пакиао и Саул Алварес. 

И сега той е страхотен промоутър.”, обясни Кормие.

Съгласни ли сте с листата на Кормие ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес