Зареждане

Кормие: Джоунс не заслужава заплащане като на Конър Макгрегър

Кормие: Джоунс не заслужава заплащане като на Конър Макгрегър
Публикувано на: Май 5, 2021 в 07:22 ч
Бившият шампион в тежката и полутежката категория на UFC, Даниел Кормие сподели колко пари според него трябва да изкара Джон Джоунс за битка с Франсис Нгану.

Джоунс освободи шампионското място в полутежката категория през август, за да търси предизвикателство в тежката категория. "Bones" в момента преговаря за голям хонорар, за да се изправи срещу настоящия шампион там Франсис Нгану.

Президентът на UFC, Дейна Уайт сподели наскоро, че Джоунс е искал 30 милиона долара за тази битка, които са му били отказани.

Вижте също: Джон Джоунс: Не съм казвал, че искам $30 милиона за Нгану

Заклетият враг на Джоунс, Кормие сподели колко според него трябва да му бъдат дадени.

"Не мисля, че той заслужава голяма сума. Не знам колко прави Конър Макгрегър, но съм чул, че му дават 15 милиона за участие и после взима голяма част от платените гледания. Та ако Конър прави 15 милиона за участие, не мисля, че Джоунс трябва да изкара повече отколкото Макгрегър. Трябва да е под това.

Трябва ли на Джоунс да му дадат толкова, колкото на Хабиб? Ако Хабиб изкарва от 8 до 10 милиона, да. Но не мисля, че трябва да му се даде толкова, колкото на Макгрегър. 8-10 милиона мисля, че ще са му достатъчни."

Кормие вярва, че от UFC искат да платят добре на Джоунс за тази битка, но не и да го затрупват с космически хонорар.

"На 100% съм сигурен, че ще му дадат гарантирани 10 милиона долара за двубой с Нгану. И той трябва да ги приеме, защото никога досега не са му давали толкова. Той беше споделил, че е изкарвал 5 милиона, нали? Сега ще изкара двойно, ако се бие с Франсис."

Кормие вярва и че миналото на Джоунс с допинг проблемите и закона е голям риск.

"Бихме се няколко пъти и всеки път нещо се случваше след това. Какво ще стане, ако и сега се случи нещо? Ще имаме свободна шампионска титла в тежката категория, а от UFC ще са дали огромна сума за това. Проблем е и няма как да си затворя очите заради цялата история, която имаме с него."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес