Зареждане

Джон Джоунс иска $30 милиона гарантирани за бой с Нгану

Джон Джоунс иска $30 милиона гарантирани за бой с Нгану
Публикувано на: Април 24, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс иска 30 милиона долара гарантирани за битка с Франсис Нгану. Новината сподели Дейна Уайт, който е президент на най-голямата ММА организация в света / UFC /.

"Bones" е готов да се качи в тежка категория и да се бие за титлата, но осъзнава, че това е огромна битка с голям риск. Той иска да изкара възможно най-много пари от такава среща.

Уайт обаче не е готов да му даде гарантирани 30 милиона, а вместо това му обещава част от приходите, които галавечерта между тях ще генерира. Дейна реши да притисне Джоунс и обяви, че са готови да дадат реванш на Дерик Люис.

Ако обаче Люис успее да победи Нгану, тогава всички ще загубят интерес за битка между Нгану и Джон Джоунс. В една от последните си медийни изяви Уайт сподели следното:

Джон Джоунс говори, че иска да получи 30 милиона долара гарантирани за битка с Франсис Нгану. Всички тези момчета си делят част от продадените платени гледания. Той вече каза, че това е голяма битка. 

Аз съм съгласен с него, че Джоунс - Нгану е голяма битка. Той ще получи част от продадените гледания. Така работят нещата. Така се ръководи бизнес, който не искаш да фалира. 

Трябва ли Джоунс да получи 30 милиона за бой с Франсис Нгану ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес