Зареждане

Конър Макгрегър загубил аурата си след второто поражение от Порие

Конър Макгрегър загубил аурата си след второто поражение от Порие
Публикувано на: Юли 28, 2021 в 15:48 ч
Конър Макгрегър бе предупреден от съотборника на Дъстин Порие, Тиаго Алвес, че е загубил аурата си, след второто поражение от американеца.

Бившият двоен шампион претърпя 4 загуби в последните си 5 двубоя, включително 3 ММА битки, две от които бяха срещу Порие тази година.

Алвес сподели, че Порие изобщо не е бил респектиран от Макгрегър, когато е стъпвал в третия им двубой, тъй като се е изправял срещу него два пъти.

"В третия двубой нямаше вече мистерия," сподели Алвес. "Той знаеше много добре срещу кого се изправя. Знаеше, че цялата аура около Конър Макгрегър се беше изпарила.

В началото никой не знаеше кой е Конър Макгрегър. Неговият стил беше неизвестен, нямаше много записи, които да се проучат.

Днес нещата са съвсем различни. В категория перо той беше доста висок и имаше много сила за там. Но в леката категория е просто поредния боец в топ 10 или топ 5 като умения.

Знаехме, че физически и психически Порие е по-добър и знаехме, че при движенията с главата Порие няма равен."

Порие сега ще се бие за титлата в леката категория.

Макгрегър пък ще трябва да се възстанови то счупения си крак в последната битка, преди да се реши какво ще бъде неговото бъдеще.

Свърши ли се с митичната аура на Макгрегър?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес