Зареждане

Конър Макгрегър: Невестулката Абделазиз пише от акаунтите на своите бойци

Конър Макгрегър: Невестулката Абделазиз пише от акаунтите на своите бойци
Публикувано на: Януари 20, 2020 в 08:32 ч
По време на UFC 246 от акаунта на Камару Усман заваляха грозни неща по адрес на Конър Макгрегър. Шампиона в полусредна категория пусна в социалните мрежи съобщения към "The Notorious", в които се кани, че ще чука жена му, докато удря шамари на Макгрегър. Веднага Али Абделазиз, който е мениджър на Усман сподели, че акаунта на неговия боец е бил хакнат и от UFC работят по неговото възстановяване.

Дейна Уайт също сподели, че е уведомил Макгрегър и го предупредил да не взима мерки. Това беше доста грозен начин да привлечеш вниманието на някого и Усман критикува този, който е хакнал неговия акаунт.

Макгрегър от своя страна не вярва, че има хакерска атака и обвини Абделазиз за всичко. Конър вярва, че Али използва акаунтите на своите бойци, за да пише провокативни послания от тяхно име. Ето какво още сподели Конър по темата:


Това се случи доста рано и имаше почерка на малката невестулка Абделазиз. Те му дават достъп до техните акаунти и той вече беше използвал тези на Едгар и Сехудо. Това се случва от известно време и той пише от тяхно име. Говорил съм с разни хора и знам, че го прави. Не ми пука. 

Не мисля, че това е работа на Усман. Има почерка на неговия човек, който е правил доста такива неща в миналото. Не ми пука. Наслаждавам се в категорията и не мисля, че те са чак толкова едри. Имам няколко добри победи и ми харесва в полусредна категория. Усман не е чак толкова едър. Готов съм за всички. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес