Зареждане

Конър Макгрегър: Аз съм най-чистокръвният боец за всички времена

Конър Макгрегър: Аз съм най-чистокръвният боец за всички времена
Публикувано на: Ноември 25, 2022 в 00:00 ч
В последно време фенове и бойци не спират да говорят, че Конър Макгрегър е на стероиди.

Не може да се отрече, че "The Notorious" е в невиждана физическа форма. Бившият двоен шампион е нацепен като животно и никога преди не е бил толкова тежък. Нереално е да говорим за битки на Макгрегър в лека категория, защото той тежи над 80 килограма.

Преди няколко седмици Дейна Уайт сподели, че Конър е напуснал базата с данни на USADA. Конър не им дава тестове, което още повече засили съмненията на бойци и фенове. Макгрегър реши да разсее съмненията и се обяви за най-чистокръвният боец в историята.

"Аз съм най-великият чистокръвен боец на всички времена. Няма никой, който дори да се приближава до мен. Останалото е пикня.

Готов съм за тест през февруари. Ще завърша двата си теста според USADA и резервираме битка.", написа Макгрегър в социалните мрежи.

Конър трябва да дава проби на USADA в рамките на 6 месеца, преди да се завърне в ММА. Ако той не се е върнал в пула на USADA към днешна дата, тогава ще получи зелена светлина за битка чак през май. Ако го тестват през февруари, тогава ще може да се бие през август.

Вярвате ли, че Макрегър е чистокръвен ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес