Зареждане

Khabib Nurmagomedov е поредният боец, който нарича Dana White 'лъжец'

Khabib Nurmagomedov е поредният боец, който нарича Dana White 'лъжец'
Публикувано на: Септември 13, 2017 в 15:15 ч

Боецът в леката категория на UFC, Khabib Nurmagomedov твърди, че президентът на организацията, Dana White лъже за това, че той отказва да се бие през ноември.
 
"Dana White каза, че съм отказал предложение да се бия през ноември. Той лъже. Нека покаже хронологията на дискусията ни. Събитието е планирано за Ню Йорк, а там има много руснаци, почти два милиона.

През ноември щях да съм готов напълно. На 22-ри април имах операция. Започнах да тренирам на 1-ви август. Август, септември и октомври са три месеца. Искаха първоначално да се бия през октомври, но това значи да се бия за титлата след операция с два месеца подготовка. В най-важната битка на живота ми? За пет рунда?

След операцията не тренирах 6 месеца. Имах желание да се бия през ноември и така се бяхме разбрали, но после ми се обадиха и ми казаха, ако не се биеш през октомври, ще направим двубой за временната титла между Lee и Ferguson. Казах им 'Правете, вие сте организаторите.' После видях, че са обявили, че съм отказал двубой с Edson Barboza. Никога не е стигало такова предложение до мен. Не е вярно и това, че не съм искал да се бия през ноември.

Съгласен съм, че съм неудобен боец за организацията. Контузиите ми зачестяват напоследък. В последната си среща не успях да вляза в категория. Признавам грешките си, но поне нека не лъжат за това, че съм отказал двубои. Това е грешно, грозно и невъзможно. Никога не съм получавал предложение да се бия с Barbosa."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес