Зареждане

Къртис Блейдс обещава победа и шоу над Розенструйк

Къртис Блейдс обещава победа и шоу над Розенструйк
Публикувано на: Юли 2, 2021 в 00:00 ч
Къртис Блейдс вярва, че ще може да се справи с Жаирзиньо Розенструйк. Двамата ще се бият в тежка категория на UFC 266, което ще се проведе в края на септември. "Razor" беше набрал доста инерция след загубите от Франсис Нгану.

Той беше във възход от 4 поредни победи, а от UFC му дадоха бой с Дерик Люис. На теория това трябваше да е лесна победа за Блейдс, който е борец, а Дерик е трагичен на земята. В битките от тежка категория обаче 1 удар може да промени всичко.

В срещата им Люис успя да шокира Къртис с нокаут във втория рунд. Така серията на Блейдс отново беше спряна и мечтите му за титла се изпариха. Блейдс има 9 победи в UFC и 3 загуби с нокаут и все още не е стигал до златото. В битката с Розенструйк, Къртис очаква победа и шоу за феновете.

Ето какво сподели Блейдс преди боя:

Да, знаех, че Розенструйк ще победи Сакай. Надявах се, че така ще стане, защото Жаирзиньо е по-голямо име и по-високо в класирането. Това не беше шокиращо. Очаквахме го и с месеци се готвим. Не бях впечатлен от техниката му. Очевидно е, че има впечатляваща сила, но не и техника. 

Гледах го срещу Ган и се видя разликата в скоростта и техниката. Розенструйк е боец от старата школа. Той няма някакви страшни атаки и не е експлозивен. Той се придържа към простите неща, които работят за него. Жаирзиньо не е разнообразен и е лесно да правиш план за него, но винаги трябва да си наясно със силата му.

 Подобрих играта си на земя и определено надушвам събмишън в близко бъдеще. Аз съм по-бърз и висок от него. Като цяло съм по-добър боец от него. Аз съм по-добър в стойка и по-агресивен. Ще го притисна към мрежата и той ще направи грешка. Аз ще се възполвам и ще го нокаутирам, а ако не стане, тогава ще го съборя и ще го събмитна. 

Искам да спечеля заради себе си. Искам да разкарам горчилката от загубата. Искам да се отърва от нея, защото е ужасна. Нямам търпение да дам шоу на феновете. Ръцете ми се подобряват, играта на земя също. Винаги съм бил добър с борбата и се вълнувам за боя.

Ще успее ли Блейдс да победи ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес