Зареждане

Kamaru Usman критикува реферът Marc Goddard, после се извинява

Kamaru Usman критикува реферът Marc Goddard, после се извинява
Публикувано на: Юли 29, 2018 в 16:12 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Нелегалния удар с лакът 12-6 е един от най-коментираните в ММА обществото и доста хора смятат, че не трябва да е забранен. Факт е обаче, че според правилата е забранен и работата на рефера е да се намеси, ако някой го използва. Така беше и днес в битката между Eddie Alvarez и Dustin Poirier. Alvarez беше приклещил Poirier в ъгъла и реши да му вкара непозволения удар с лакът, което принуди рефера Goddard да ги изправи и да предупреди Alvarez. Kamaru Usman е недоволен от това решение и критикува Marc Goddard в социалните мрежи, който се държа като джентълмен и му обясни, защо е взел това решение:

Kamaru Usman: Майната му на този рефер. Няма да се бия, ако този рефер е в октагона в моя битка. Благодарение на него Eddie загуби битката.

Marc Goddard: Г-н Usman, наясно съм с това, че емоцията е фактор. Г-н Alvarez се държеше за клетката и беше забил ноктите си в ухото на Poirier и след това отправи непозволен удар с лакът 12-6. Точно заради това доминантната позиция му беше отнета. Що се отнася до твоето искане - лесно може да се уреди. Желая ти всичко най-добро в кариерата. Благодаря ти!

Kamaru Usman: Marc, не си в грешка. Очевидно е че преувеличих, защото се отнася до моя брат Eddie. Имаше съмнителни удари и от двамата в тази битка. Ти все пак свърши добра работа като рефер.

Не след дълго Usman реши да изтрие своята критика, но вече беше твърде късно.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес